Boka demo

CM1 är ett system för att motverka penningtvätt. CM1 stödjer AML-processerna vid onboarding av kunder samt vid fortlöpande uppföljning av kundförbindelser och transaktionsmonitorering.

Boka upp en kort demo så kan vi gå igenom med dig hur systemet fungerar och hur lätt det kan integreras i er verksamhet.

Genom CM1 får du: 

  • Effektivare AML-arbete
  • Riskbedömning av kunder
  • Löpande transaktionsövervakning, regelkonfigurering, klassificering och rapportering.
  • Uppnår regelefterlevnad

Läs mer under våra tjänster.

Boka demo

Fyll i formuläret: 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra tjänster, urval

Screening, KYC & Riskbedömning

Matchning (PEP- och sanktionskontroll) och riskbedömning av kunder inklusive löpande kontroll av organisationers företrädare och verkliga huvudmän.

Transaktionsmonitorering och Realtidsmonitorering (RTM)

Med CM1s kraftfulla och flexibla regelmotor kan du löpande övervaka kundernas transaktioner. Du kan enkelt och smidigt konfigurera regler för övervakning utifrån de risker du har identifierat i din verksamhet.​

Adverse Media för personer och företag

CM1 utökar sin funktionalitet för att nu inkludera kontroller av negativ publicitet för både privatpersoner och organisationer. Denna kontroll ger relevant information om potentiell negativ publicitet, viktigt för att bedöma både privatpersoners och företags riskprofiler.

Koppling till Skatteverkets Mekanismen

CM1 erbjuder funktionen Mekanismen som en tilläggsmodul för användare av CM1. Genom att tillhandahålla nödvändig kontoinformation i CM1 och ansluta sig till Mekanismen via CM1 möjliggörs en enkel integration och förvaltningsbart alternativ.

Digitala Myndighetsförfrågningar

CM1:s tjänst Digitala Myndighetsförfrågningar använder sig av ett nyutvecklat API som har kapacitet att svara på API-anrop från den tekniska plattformen hos svenska polisen, gällande information om konton, belopp och transaktioner hos finansiella institutioner. Det är kundens ansvar att tillhandahålla tillräcklig information enligt de krav som fastställts av den svenska Polismyndigheten.

Taxerad inkomst

Information som bidrar till ökad kundkännedom. Med hjälp tilläggstjänsten Taxerad inkomst får ni tillgång till informationen kring deklarerad inkomst.

Upptäck Verklig Huvudman Finland & Sverige i CM1

CM1 har introducerat en smidig tjänst som automatiskt hämtar information om verkliga huvudmän för finska organisationer från PRH och svenska organisationer från Bolagsverket.

 

Se alla tjänster och mer information här!

Senaste nyheterna

Kontakta oss