« Tillbaka till Nyheter

Webinar 8 oktober: Motverka penningtvätt med CM1

AML | Publiceringsdatum 14 sep 2020

Softronic erbjuder det marknadsledande AML-systemet CM1. Lyssna in på vårt webinar torsdagen den 8 oktober kl. 14 där vi kommer visa hur du kan använda CM1 som ett stöd i ert AML-arbete, både för löpande kontroller och vid onboarding av nya kunder.

Webinariet fokuserar på:

  • KYC och screening mot PEP- och sanktionslistor
  • Riskbedömning av era kunder
  • Transaktionsmonitorering

Tid och plats:

När: Torsdagen den 8 oktober kl. 14:00-14:30
Plats: Digitalt via Teams. Du behöver inte ha teams installerad för att delta, det går bra att ansluta via webbläsaren.

Målgrupp:

Webinariet riktar sig till dig som arbetar med AML-frågor.

Anmälan

Kontakt

Har du frågor om webinariet eller vill veta mer om våra tjänster – kontakta Tommy Paanola, tommy.paanola@softronic.se

Om CM1:
I CM1 har du ett kraftfullt verktyg som hjälper dig i arbetet med att motverka penningtvätt, korruption och terroristfinansiering. Systemet och dess moduler utvecklas löpande parallellt med gällande lagstiftning och regelverk så att du kan spara tid och resurser. CM1 hjälper dig att fokusera mer på din kärnverksamhet. CM1 tillhandahålls av Softronic.

Om Softronic
Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Det är vad vi kallar Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 420 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se