« Tillbaka till Nyheter

Nyhetsbrev Juni 2023

Nyhetsbrev | Publiceringsdatum 21 jun 2023

Glad sommar önskar Softronic

Tack för denna vår och vi ser fram emot en spännande höst.

I nyhetsbrevet kan du läsa bland annat om:

Verklig Huvudman – Finland
CM1 erbjuder nu möjligheten att automatiskt inhämta information om verkliga huvudmän för Finska organisationer från PRH. CM1 håller informationen uppdaterad och kontrollerar löpande mot registret, så att aktuella huvudmän kan inkluderas i screening och att rätt information kan användas i riskbedömning. Kontakta oss för att komma igång med tjänsten.

Adverse Media – Personer
CM1 utökar sin funktionalitet runt kontroller om negativ publicitet. Sedan tidigare är det möjligt att göra kontroller för organisationer, men erbjuder nu även möjligheten att genomföra motsvarande kontroller för personer. Kontrollen kan genomföras löpande och vid onboarding för att ge information om negativ publicitet. Kontakta oss för mer information om negativ publicitet och hur den kan användas, både för organisationer och privatpersoner.

Taxerad inkomst
Vi är glada att meddela att vi nu erbjuder tilläggstjänsten Taxeringsuppgifter. Genom denna tjänst får ni nu tillgång till den senaste taxeringsinformationen för era personkunder i Sverige. Ni kan då dra nytta av 8 nya parametrar, bland dessa finner ni inkomst av tjänst och slutgiltig skatt. Detta för att maximera eran riskbedömning och transaktionsmonitorering.
Med vår nya tilläggstjänst kan du få tillförlitlig och aktuell information för att fatta mer informerade beslut. Utforska de olika parametrarna och få en djupare förståelse för dina kunders ekonomiska situation.
Kontakta oss för mer information om Taxeringsuppgifter och hur det kan gynna din verksamhet.

Event 27 september: 
Softronic bjuder även in till ett event ihop med Microsoft om ChatGPT och generativ AI – läs mer här!

Läs hela nyhetsbrevet här (engelska)