« Tillbaka till Nyheter

Softronic & CM1 är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige 2020!

Nyheter | Publiceringsdatum 31 mar 2021

Softronic och därigenom även CM1 är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under det speciella året 2020 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning.

– Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2020 visar att när kundintimitet, partnerskap och värde är i fokus så sker det stora förändringar i relationen mellan kund och leverantör. Följsamhet, förståelse och närhet till kund har premierats under 2020 när kunderna tvingats ha fokus på lönsamhet, säger Hans Werner, vd Radar.

Varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 000 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde.

– Vi är självklart oerhört tacksamma över att vi placerat oss topp fem i kategorin Verksamhetsnära IT. Pandemiåret 2020 har satt sina spår men i och med ett fortsatt gott samarbete med våra kunder har vi lyckats fortsätta leverera våra tjänster med hög kvalitet. Det är Radars stora leverantörskvalitetsgranskning verkligen ett bevis för, säger Per Adolfsson, vd Softronic.

Per avslutar:

– Tack till alla medarbetare och kunder för att ni gör det möjligt.

Det är sjätte gången som Softronic placerar sig på topp fem listan.