« Tillbaka till Nyheter

Softronic tecknar partnerskap med VALEGA Chain Analytics angående övervakning av kryptotransaktioner inom CM1

Nyheter | Publiceringsdatum 20 dec 2022

Softronic är glada att meddela vårt partnerskap med VALEGA Chain Analytics. Partnerskapet möjliggör kryptotransaktionsövervakning som en del av vårt erbjudande i vår ledande AML-plattform CM1.

CM1 stödjer AML-processerna vid onboarding av kunder samt vid fortlöpande uppföljning av kundförbindelser och transaktionsmonitorering.

– Genom att slå samman våra teknologier kan vi positionera oss som en stark aktör för att motverka terrorism och finansiell brottslighet, säger Sandra Madstedt, Business Manager CM1 på Softronic.

Funktionen kommer ge kunderna möjligheten att förbättra sin kryptotransaktionsinformation och ytterligare leverera en komplett transaktionsövervakningslösning för såväl traditionella valutor som kryptovalutor på samma gång.

– Vi är väldigt glada över att ha det här samarbetet med Softronic och CM1. Det ger innovationsmöjligheter och överbryggar ett gap som länge har behövt överbryggas. Det visar att finansbranschen både den decentraliserade och centraliserade är på väg åt rätt håll. Det kommer nu att bli mycket säkrare och mer transparent att handla mellan valutor vilket leder till större möjligheter till finansiell inkludering för alla, säger Sven Martinsson, grundare och VD på VALEGA Chain Analytics.