« Tillbaka till Nyheter

Välkommen Ingela till CM1-teamet!

Nyheter | Publiceringsdatum 12 okt 2022

Vi är glada att meddela att Ingela Utter Gille har börjat i CM1 som B2B säljare. Ingela har 15 års erfarenhet av att arbeta som företagsrådgivare på SEB där hon hade det strategiska och operativa ansvaret för en kundportfölj av diverse storlek och bransch. Parallellt med den rollen arbetade hon även som internlärare i företagsfinansiering och riskanalys.  I denna intervju får du lära känna Ingela lite bättre.

Vad ser du mest fram emot med att börja jobba här på CM1?

Jag ser fram emot att skapa fina affärsrelationer med befintliga och nya kunder. Jag stortrivs med att nätverka och knyta nya kontakter. Jag tycker även det ska bli intressant att förkovra mig mer kring CM1. Naturligtvis ser jag även fram emot att lära känna alla härliga kollegor och kulturen på Softronic. Det är verkligen en fin stämning här!

Vad ser du framför allt att du kan bidra med här?

Jag älskar att göra affärer! Min erfarenhet av att bygga förtroende och långsiktighet i affären, nyfikenhet och viljan att alltid lära mer. Jag är analytisk utan att förlora mig i siffror och ser verkligheten bakom dem. Dessutom är jag en glad, positiv och frågvis personlighet som alltid ser möjligheter och omständigheter, men aldrig problem.

Vad gör du på fritiden?

Naturen och skogen är mitt andra hem, ett vilorum där jag hämtar kraft och energi. Åker till familjeparadiset i skärgården så ofta jag kan, vara på sjön stortrivs jag med. När snön kommer åker jag åka skidor, gärna utför. Längdskidor övar jag på, fortfarande Bambi där… Barnen är stora så det finns mycket tid att umgås med vänner vilket är härligt. Är en stor fan av film, konst och kultur så efter pandemin har man verkligen cravings som måste mättas.